Način plaćanja

Plaćanje gotovinsko i bezgotovinsko u valutnom roku.

Plaćanje i preuzimanje pošiljke se vrši lično prilikom prijema robe od strane kurira, ili prilikom preuzimanja u najblizoj pošti.

Za dodatne informacije u vezi načina plaćanja i isporuke pošiljki, možete nam se obratiti na email vaskomplus.vidoje55@gmail.com ili nas kontaktirati na neke od naših brojeva telefona 011/2721-809 ili na 063/235-692

Način isporuke

Dostavljamo na teritoriji cele Srbije putem kurirske sluzbe Post Express, Aks, City Express Vašu porudžbinu pakujemo u "neutralno" pakovanje sa logoom kurirske službe što Vam obezbeđuje apsolutnu diskreciju.

Prilikom naručivanja upišite ispravno Vaše podatke naročito ime i prezime jer je kurir u obavezi da paket preda isključivo naručiocu. Ukoliko kurir u datoj situaciji nije u mogućnosti da Vas pronađe na datoj adresi, ostaviće vam poruku o prispeću pošiljke, koju možete preuzeti u pošti koja je naznačena u poruci. Porudžbinu u oba slučaja preuzimate lično i plaćate prilikom preuzimanja.

Sve porudžbine primljene do 17h radnim danom, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 19h. Sve porudžbine primljene subotom do 13h, šaljemo istog dana i biće isporučene ponedeljkom najkasnije do 19h.

Mogućnost dostave u roku od 2 sata na teritoriji Beograda. Sve troškove ovakve vrste dostave snosi primalac, bez obzira na vrednost pošiljke. Za sve informacije vezano za cenu dostave u roku od 2h kontaktirajte nas putem mail-a ili gore navedenih kontakt telefona.

koyo skf optibelt timken fag